Politica de retur

Conform legii în vigoare, PFA-urile și persoanele juridice NU beneficiază de dreptul de retur, decât în cazul produselor cu defect de lot sau în cazul unei erori produse din vina Emr Engros. In astfel de situații clientul nu va plăti nicio taxa suplimentară de transport.

Pentru persoanele fizice returul se poate face fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea acestuia. Singurele costuri suportate de client sunt cheltuielile de transport pentru returnarea produselor conf. O.U.G. 34/20.

In ceea ce privește returul banilor, acestia vor fi rambursati in termen de 7 de zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, prin virament bancar in contul clientului.

Produsul returnat trebuie sa ajunga la noi in termen de maxim 14 zile. Mentionam ca produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate numai in cazul in care au eticheta intacta si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost purtate.

In vederea efectuării unui retur, ne puteți contacta prin:

- mesaj whatssapp la numărul de telefon +40733142507

-pe adresa de email emrsez96@gmail.com

-direct din site, la secțiunea “Intra in contact cu noi” sau accesând “Contact” din meniul principal